С грижа за вашите близки

С настъпването на зимния сезон много често мисълта ни започва да се рее и да се пренася някъде в планински кът, пред пламтяща камина, заобиколени от уют и топлина. Особено ако сме сами, ако близките ни са далеч, ако няма кой да се погрижи за посрещане на ежедневните ни нужди, тази мечта се превръща и в необходимост.
Затова ако имате близък, който по стечение на обстоятелствата е сам в тези месеци, трудно се справя с ежедневието и желаете този Ваш близък човек да бъде обгрижван и да се чувства добре - ние сме помислили за Вас! Тук, при нас има всички условия за това - чист въздух, борова гора, спокойствие, вкусна домашна храна, басейн с подходяща за всички възрасти и състояния вода от 30 градуса. Разполагаме и с обща медицинска практика, което е предпоставка за сигурна и комфортна "изолация".
От момичетата на рецепция ще получите пълна информация за условията за настаняване, а с нашия управител бихте могли да обсъдите по-специaлни желания, нужди и особености. Грижата за Вашите близки, опазването на тяхното здраве и Вашето спокойствие е и наша грижа!